AFILACT® FLUID 50 ml

AFILACT® FLUID 50 ml
  • AFILACT® FLUID 50 ml
(obrázky jsou ilustračního charakteru)
ID produktu
1000179
60.00 Kč bez DPH
72.00 KčCena s DPH
skladem
Nákupem zboží získáte 72 věrnostních bodů.
(recyklační poplatek je započítán v ceně)    
AFILACT® FLUID přírodní konzervační prostředek na zpracování až 500 litrů mléka.


Popis
AFILACT® FLUID je přírodní konzervační prostředek, který se používá na biologické ochrany potravin. Aktivní složkou je lysozym, enzym rozšířený v biologických tekutinách (slzy, sliny, krev, atd.), Kde jeho funkcí je napadat cizí bakterie. Lysozym inhibuje růst některých Gram + bakterií, včetně bakteriálních kmenů rodu Clostridia, ale není účinný proti kvasinkám, plísním nebo Gram bakteriím. Produkt při použití s ​​doporučeným dávkováním neovlivňuje vývoj mezofilních nebo většiny termofilních kultur. V současnosti je použití lysozymu v potravinách povoleno ve více než 30 zemích, včetně EU, kde je lysozym schválen jako konzervační látka s kódem E1105 s omezeným použitím do některých sýrů. Produkt obsahuje standardizovaný přípravek lysozymu, extrahovaného z čerstvých vaječných bílků.

Použití
AFILACT® FLUID se používá na ochranu proti pozdnímu Duren sýrů: vada sýrů bakteriologického původu, způsobená sporotvornými bakteriemi. Tyto spóry jsou velmi tepelně stabilní a neničí se pasterizací. Může být použit pro výrobu měkkých, polotvrdých a tvrdých sýrů, nemá vedlejší účinky a nemá vliv na kultury.

Teplota skladování: 0 - 8 ° C

Podmínky: Chránit před světlem. Držet uzavřené v původním obalu

Trvanlivosť.12 měsíců od data výroby při skladování podle doporučených podmínek.

Dávkování: 1 - 1,5 ml / 10L mléka

Složení: Voda, lysozym (E1105), sorban draselný (E202) (<1%).

Návod k použití: Protože aktivní složka produktu se pasterizací částečně inaktivuje, měl by se přidávat do mléka po pasterizaci. Avšak v rozmezí kyselosti pH 5,0 až 5,5 může produkt vydržet tepelné ošetření až do 80 ° C po dobu několika minut bez ztráty aktivity. Produkt se přidává přímo do výrobníku podle doporučeného dávkování před přidáním kultur a syřidla. Před přidáním do mléka důkladně promíchejte, aby se enzym lysozymu dostal všude rovnoměrně.

Specifikace

Vlastnosti

Průměrná aktivita: 45000 FIP jednotek / mg bílkovin Aktivita / mg bílkovin:> 45.000 FIP / mg
Garantovaná aktivita je minimální aktivita na konci doby spotřeby.

Obsah:
Lysozym (bezvodý):  96%
Typ enzymu: lysozym
Obsah částic:  20%

Fyzikální vlastnosti
Barva: Mírně žlutá
Forma: Tekutá
Rozpustnost: Rozpustné ve vodě
Zápach: Mírně nasládlý
pH: 3,00 - 5,00
Hustota: 1,00 - 1,10
Produkt může vykazovat barevné odchylky mezi jednotlivými šaržemi. Toto nemá vliv na aktivitu.

Složení
Sorban draselný (hm / hm): 0,14 - 0,18%

mikrobiologická kvalita
Celkový počet: <100 KTJ / ml
Kvasinky: <10 KTJ / ml
Plísně: <10 KTJ / ml
Enterobakterie: Negativní v 1 ml
Escherichia coli: Negativní v 1 ml
Salmonella: Negativní v 25 ml
Staphylococcus aureus: Negativní v 1 ml

Poznámky
Metody jsou dostupné na vyžádání
Tento produkt vyhovuje doporučeným specifikacím na čistotu pro E1105 lysozym danými Nařízením EU č. 231/2012 ze dne 9. 3. 2012 stanoví specifikace pro potravinářské přídatné látky pro arsen (1 mg / kg), olovo (5 mg / kg) a rtuť (1 mg / kg).

Stravovací status
Košer: košer Pareve s výjimkou Pesach
Vegetarián: Ne

Alergeny: vejce

Balení: 50 ml
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk