Pro dohřívání lisované sýry typu Gruyere, Tommy nebo Gouda.

GAMMA1 ochranná mlékárenská kultura na 50-100 litrů mléka

Kultura je určena k ochraně dohřívání a nedohrievaných dlzrejúcich sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostos, heterofermentatívne lactobacily a enterocoky a tím snižuje možnost druhotného prekysania způsobeného jejich aktivitou. Velmi dobře odolává soli.

Homofermentatívna mlékárenská kultura s velmi pomalým okyselování produkující zanedbatelné množství kyseliny mléčné. Podílí se minimálně na kynutí sýra.

Kultura se používá v kombinaci s normální startovací kulturou, aplikuje se přímo do mléka před sýřením při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut. kultura se velmi dobře rozpouští.

Dávkování:

Dávkování je ovlivněno složením a kvalitou mléka. Jedna tuba  na 50 litrů plnotučného mléka nebo na 100 litrů nízkotučného mléka. U tučného mléka je předpoklad vyššího výzkytu nežádoucích mikroorganismů, tím se předpokládá nízkotučné mléko méně kontaminované. Kultura je balena v ampuli a může se z ní odebírat potřebné množství při menším objemu zpracovaného mléka.

Skladování a doba trvanlivosti:

Doporučuje se kulturu skladovat při teplotě -18 ° C kde je garantována minimální trvanlivost 2 roky od data plnění, který je uveden na obalu. Krátkodobá expozice kultury během transportu má minimální vliv na kvalitu kultury.

Balení: 1 ampulka

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.