Tekuté mikrobiální syřidlo připomínající živočišné syřidlo srovnatelné se složením Kalase® (telecí syřidlo Klag)

Syřidlo Milase® Premium 220 BF

Milase® je potravinářský enzymový přípravek vyrobený fermentací Rhizomucor miehei. Milase® obsahuje enzymy koagulující mléko specifický peptid, jehož složení aminokyselin je srovnatelné se složením Kalase® (telecí syřidlo Klage). Milase® Premium je velmi vhodný na vyvinutí optimální chuti a textury u sýrů do 4 až 6 měsíců pro fóliové zrající sýry, nízkotučné sýry, slane chutnající sýry jako Mozzarella a sýry s vyššími teplotami zrání jako Maasdam a sýry s teplomilnými kulturami. V závislosti na druhu sýra a zájmu o výraznější chuťový profil je Milase® XQL velmi vhodný i pro starší druhy sýrů na vyvinutí optimální chuti a textury přírodního dlouho zrajícího sýra díky zvýšené proteolytických specifičnosti a nepřítomnosti nespecifických proteáz, což omezuje vývoj nepříjemné chuti. Se syřidlem Milase® vyrobíte také kvalitní čerstvý hrudkový sýr.

VAŠE VÝHODY
• Vynikající vývoj chuti
• Během doby použitelnosti nezůstávají žádné odpady
• Podpora optimálního vývoje textury
• Vhodné pro jakékoliv stravovací požadavky, košer a halal
• Žádné zbytky ve vaší syrovátce
• Nepochází z GM zdrojů
• Stabilní časy srážení
• Specifická aktivita pro kasein připomínající živočišné syřidlo Klage
• Potenciální zlepšení výtěžnosti sýra

Produkt má extra termolabilní standard .Neobsahuje žádný druh alergenů. Syřidlo Milase® Premium 220 BF určené k sýření všech druhů mléka.

Specifikace:

Dávkování - ovčí mléko: 5 ml na 10 litrů mléka
Dávkování - kravské a kozí mléko: 3 ml na 10 litrů mléka
Aktivita syřidla: 220 IMCU / ml
Teplota zesýrovatění / srážení /: 30-40 ° C
Čas zesýrovatění: 40-50 minut
Skladování: při teplotě 0 až + 7 ° C (nesmí zmrznout)
Doba použitelnosti: 17 měsíců od data výroby*
Minimální trvanlivost: vyznačena na obalu
Země původu: Nizozemí

* Při dodržení skladovacích podmínek je minimální trvanlivost syřidla nejméně 17 měsíců od data výroby. Po uplynutí této doby je syřidlo stále použitelné, jen ztrácí na síle a proto je třeba zvýšit doporučené dávkování 

Vliv na minimální trvanlivost syřidel má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Syřidlo není potravina, ale přídatná látka do potravin, krátkodobá expozice syřidla během transportu i při vyšších venkovních teplotách v letním období má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.

Obsah balení: 

Syřidlo Milase® Premium 220 BF, 100 ml
Postup na výrobu hrudkového sýra v domácích podmínkách

Balení: 1 ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.