Termofilní kultura na pařené sýry

Termofilní kultura STI - 14 se používá při výrobě tažených sýrů jako korbáčky, parenice, oštiepků, Mozzarella.

Návod k použití:

Vybrat kultury z mraznicky těsně před použitím. Otevřít vrecko a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka zahřátého na 32 ° C při pomalém míchání 5 minut. Mléko necháme vyzrát 40 minut, přidáme syřidlo a syrime dalších 40 minut. Sýřeninu nakrájíme na kostky 2x2 cm a zpracujeme podle druhu sýra ve formách nebo plachtě. Tažnost nastane při pokojové teplotě po 4-6 hodinách v závislosti na okolní teplotě.

Dávkování: 1 sáček na 2000 litrů mléka

Skladování: při teplotě -18 ° C

Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby

Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1L mléka apod.) negarantujeme výsledky

Balení: 1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.