Útlá knížečka obsahuje vše, na co musí pamatovat ti, kteří chtějí nějakým způsobem zpracovat syrové kravské, ovčí či kozí mléko v domácích podmínkách nebo na malých farmách.

Knížečku vydal Venkovský parlament SR,  autor Ing. Karol Herian, CSc.  Se této problematice věnuje desítky let, je předním Slovenské odborníkem na výrobu sýrů a posledních 20 let spolupracuje s mnoha farmáři na Slovensku při výrobě regionálních sýrových specialit. Populární formou objasňuje základní hygienické povinnosti při zpracování mléka iv domácích podmínkách, popisuje výrobu tažených nití, zrajících sýrů tak, aby hotový produkt obšťastnil chuťové buňky konzumenta. Podle Karla Herian jsou v knížce základní informace pro malovýrobce o tom, jak se mléko ošetřuje, jak se zpracovává na zakysané mléčné výrobky, jak se dělají domácí sýry a jak se mají podomácku vyrobené produkty uchovávat. 
Zdroj: 
 http: //www.polnoinfo. cs 


Balení: 1 ks
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk