• Přidáno: 14.08.2014   |   2200 čtení / zobrazení

Domáce maslo



 Domáce maslo


  • JP
    Jaromír Pilnáčekreagovat
    Přidáno 21. březen, 10:02 z 37.188.186.***
    Dobrý den. Jsem potěšen, že se našel někdo kdo zveřejní postup na výrobu másla. Nicméně, bych dodal pár informací, které v návodu nejsou. 1. Smetana musí být dostatečně vychlazená. 2. Existují v tom to případě dva druhy másla. Krátké, které se obtížně roztírá. Z důvodu rychlé rychlostí a krátkého času výroby Dlouhé, které se dobře roztírá. Z důvodu menší rychlosti delšího času výroby. Takto vyrobené máslo je lépe zpracovatelné a má i lepší chuť. Poznámka k uskladnění. Domácí máslo je velmi náchylné k vstřebávání různých pachů, včetně igelitových sáčku. Dříve se máslo přetavovalo, díky čemuž se odstranil zbytek vody a prodloužila se jeho doba uskladnění. Trpělivost a dobrou chuť při výrobě másla Vám přeje Pilnáček.

přidat komentář
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.