Hodnotenie
7/10
 NÁKUPNÍ KOŠÍK
Košík:je prázdný
bez DPH:0.00 Kč
s DPH:0.00 Kč
 DOPRAVU ZAJIŠŤUJE
Česká poštaPPL
 DOPORUČUJEME

Toplink - katalog odkazů

Linkovník

Katalog www stránek

SEO katalog



 Facebook live stream
  • Přidáno: 14.08.2014   |   1219 čtení / zobrazení

Domáce maslo



 Domáce maslo

reagovat   |   37.188.186.***   |   21. březen, 10:02Jaromír Pilnáček
Dobrý den. Jsem potěšen, že se našel někdo kdo zveřejní postup na výrobu másla. Nicméně, bych dodal pár informací, které v návodu nejsou. 1. Smetana musí být dostatečně vychlazená. 2. Existují v tom to případě dva druhy másla. Krátké, které se obtížně roztírá. Z důvodu rychlé rychlostí a krátkého času výroby Dlouhé, které se dobře roztírá. Z důvodu menší rychlosti delšího času výroby. Takto vyrobené máslo je lépe zpracovatelné a má i lepší chuť. Poznámka k uskladnění. Domácí máslo je velmi náchylné k vstřebávání různých pachů, včetně igelitových sáčku. Dříve se máslo přetavovalo, díky čemuž se odstranil zbytek vody a prodloužila se jeho doba uskladnění. Trpělivost a dobrou chuť při výrobě másla Vám přeje Pilnáček.
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana soukromí                               Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk