• Přidáno: 14.08.2014   |   778 čtení / zobrazení

Vaříme s tekutým kouřem



Tekutý kouř díky své výrazné aroma promění pokrm na specialitu jako z kuchyně našich prarodičů. Do polévek a omáček stačí přidat jednu malou čajovou lžičku tekutého kouře a hned má chuť, jak s vařeným uzeným masem nebo domácí uzené slaninou.

Základní BBQ omáčka

Na přípravu potřebujeme:

1 velkou cibuli
1 lžíce oleje
200 ml rajčatového protlaku
750 ml rajčatové šťávy
150 ml bílého 4% octa
2 lžíce cukru
1 lžička soli
1 lžička tekutého kouře
1 lžička čerstvě namletého pepře
1 lžíce papriky
½ lžičky cayenského pepře
2 lžíce melasy
75 ml pomerančové šťávy
2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce worcesterové omáčky

Na oleji zpěníme cibuli do zlatova, přidáme všechny ostatní suroviny a zvolna provaříme.
Nakonec rozmixujeme a skladujeme v lahvi v chladničce.

    Momentálně není k dispozici žádný komentář

    přidat komentář
     Informační centrum eshopu

    Sýrařské sady                                  Syřidla
    Chlorid vápenatý
    Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
    Plachty a tvarožníky
    Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


    ©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

    Doprava
    Doba expedice
    Poštovne
    Možnosti platby
    Jak nakupovat
    Obchodní podmínky
    Reklamace
    Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

    Milchema, spol. s r.o.
    Tatranská 295
    01701 Považská Bystrica
    Slovenská republika
    +421 0907 036 482
    info@milchema.sk
    www.milchema.sk