• reagovat   |   37.48.54.***   |   18. listopad, 10:47pavlína turečková
    NEMÁTE RECEPT NA KORBÁČKY Z KOZÍHO SÝRU
  • reagovat   |   195.168.126.***   |   19. listopad, 16:18Marcel Štiglinc
    Z kozieho mlieka to ide horšie pre zloženie mlieka. Skúste pridať do mlieka pred syrením biely jogurt. Syr nechajte vykysnúť 2-3 dni.
  • reagovat   |   78.45.78.***   |   08. březen, 11:16Maria
    zkoušela jsem váš recept a vždy se mě to srazí,vykyne nakrájím na kostky dám do pleny nechám odkapat do druhého dne a je to zdrclé prosím poradte my čím to je děkuji
  • reagovat   |   89.111.119.***   |   26. leden, 17:52František Florián
    Dobrý den,zkouším výrobu korbáčků z domácího kravského mlíka,ale nedarí se mi prosím o radu. Zahřeju 2l mléka na 37C přidám 2ml siřidla s panákem vody lehce promíchám a nechám až se oddělí syřenina od syrovátky pak nakrájím nechám 15min.odpočnout a poté metličkou jemně rozbiju sýřeninu nechám do druhého dne v pokojové teplotě vykapat.Druhý den nakrájím a dám do horké vody,ale místo toho aby se sýr spojil a táhnul mě zhrudkovatí do podoby tvarohu. Děkuji za radu a sýru zdar.
  • 62.209.230.***   |   12. únor, 12:39EMMA
    František Florián.....to je potom vysoka teplota já už to taky měla ideal je nahřat 75C ale po rostaveni už pouze 60C udržuji to na keramickem šporáku při 5tce ale každy kousek pak přihřívam než roztavy na 6tce pak snižim na 5ku a taham ale ruce mne pálí tyden :)
  • reagovat   |   82.145.223.***   |   02. únor, 11:09Ludvík
    Zdravím všechny, kdo se pokouší o pařený sýr a nedaří se. Je v tom jedno tejemství, které se nikde jen tak nepíše. Jediná finta je v tom, začít zpracovávat sýřeninu až tehdy, když je správně vykysaná. Stačí si za pár korun koupit lakmusové papírky na zjištění kyselosti a pomocí nich určit správný okamžik, kdy sýr začít nahřívat. Ideální je kolem 5.5 PH. Dá se to i při troše cviku určit ochutnáním. Pokud je sýřenina ještě sladká, je brzy, když už je cítit dokysela, je pozdě.
  • reagovat   |   185.147.47.***   |   10. červenec, 13:24Ludvík Voronič
    Zdravím a souhlasím s panem Ludvikem z 02.února v 11:09-při teplotách v domu cca 20 stupňů i tři dny.Pomáhám si přes noc do igelit sáčku,ale pootevřeného-vykasanou syrovátku vylévám.

přidat komentář
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk