Mlékárenské kultury

Mlékárenské kultury jsou určené k výrobě mléčných a kyselomléčných výrobků jako sýry, acidofilní mléko, jogurt, kefír, máslo a smetanové kultury slouží i jako základ při výrobě sýrů. Mají schopnost měnit nebo zvýraznit chuť a charakteristiku výrobků během zpracování. Nejen ve velkovýrobě, ale i v domácnostech si najdou široké uplatnění díky cenové dostupnosti a výtěžnosti. 

Pomocí nich si můžete doma vyrobit chutné máslo, kefír, jogurt, tvaroh nebo sýr bez chemických látek, konzervantů a zdraví škodlivých přísad či postupů. Získáte tak výrobek obsahující jen mléko a čisté kultury.


Smetanová kultura na 1 nebo 200 litrů mléka MILCOM as, slouží k výrobě zákvasu, kterým následně naočkovat mléko těsně před zpracováním v množství 1-1,5% z objemu zpracovaného mléka. 

Smetanové kultury Flora Danica se přidávají přímo do mléka v množství uvedeném na obalu

Vliv na minimální trvanlivost kultur má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Krátkodobá expozice syřidla během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.
Seřazení
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk