Směs pro výrobu malých delikatesních tvarohových sýrů bílé barvy ze všech druhů mléka.

IOTA CL2 - Geotrichum candidum - tvarohové sýry

Směs kultur na výrobu tvarohových sýrů typu Picodon, Charollais, Rigotti, St. Marcellin, Crottin

Složení: mezofilní a termofilní kultury
Geotrichum candidum - středně aromatická


Dávkování: kultura se přidává před sýřením přímo do mléka v množství 1 ampulka na 100 litrů pasterizovaného mléka (200 litrů nepasterizovaného mléka) při teplotě mléka 20-22 ° C. Doba zrání před sýřením 30min - 2hod. 


Jedná se o mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury při zpracovávání menšího množství mléka. Je možné dávkovat kulturu přímo do mléka.

Skladování a min. trvanlivost: při 10 ° C 3 měsíce a při -18 ° C 2 roky

Balení: 1 ampulka objem 3 ml

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.