Syřidla



Syřidlo je základní surovinou při výrobě sýrů. Jsou to enzymy, které srážejí mléčné proteiny. Původně se tyto enzymy získávali výhradně z telecích žaludků, později se začaly vyrábět mikrobiologickou cestou. Zákysů podle způsobu výroby dělíme na živočišné, chymozínové, pepsinovém a mikrobiální.

Vliv na minimální trvanlivost syřidel má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Krátkodobá expozice syřidla během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.

Seřazení
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk