Syřidla



Syřidlo je základní surovinou při výrobě sýrů. Jsou to enzymy, které srážejí mléčné proteiny. Původně se tyto enzymy získávali výhradně z telecích žaludků, později se začaly vyrábět mikrobiologickou cestou. Zákysů podle způsobu výroby dělíme na živočišné, chymozínové, pepsinovém a mikrobiální.

Vliv na minimální trvanlivost syřidel má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Krátkodobá expozice syřidla během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.

   Seřadit podle:  
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana soukromí                               Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk