Pro aplikaci na výrobu sýrů, zakysanka a tvarohu. Vhodné pro farmářskou výrobu.

Smetanová mlékárenská kultura (na 50 litrů mléka)

Smetanová mlékárenská kultura  (sušená) určená k výrobě kyselomléčných nápojů, tvarohu a sýrů.

Návod k použití:

Vybrat kultury z chladničky těsně před použitím.  Otevrít kapsa a vysypat kulturu přímo do pasterizovaného  mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato  kultura použije.

Doporučená inkubační teplota:  25-35 ° C

Dávkování:  1 sáček na 50 litrů mléka

Složení:  sušené mléko, laktóza, kmeny Lc. Lactis subsp. Lactis, Lc. Lactis subsp. Cremorne, Lc. Lactis subsp diacetilactis

Skladování a minimální trvanlivost:

  • Skladování : při 4 ° C
  • Minimální trvanlivost:  vyznačená  na obalu

Balení:  1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk