![]() | ![]() |
Yogourmet® je přední značka domácí výroby jogurtu a kefíru od roku 1983 založená kanaďanem Lyo-San Inc.. Jogourmet je rodinná společnost, která byla průkopníkem lyofilizace mléčných kultur.
Lactobacillus Bulgaricus je bakterie, která se nachází v kyselém mléce. Trvale je přítomna iv trávicím traktu lidí, kteří pravidelně konzumují značné množství kyselého mléka. Výzkumy dokázaly, že tito lidé jsou zdravější a dožívají se nadprůměrného věku.
Jogurtová mlékárenská kultura (sušená) určená pro aplikaci v domácnostech
Návod na přípravu:
Čerstvé mléko (1 litr) zahřejeme nejméně na 82°C, nebo přivedeme k varu. Následně vychladíme na 42-44 ° C a přidáme obsah sáčku z balení na 1 litr a dobře promícháme.
Rozlijeme do nádob a udržujeme při teplotě 42-44°C po dobu 4-5 hodin, nebo pokud nemá jogurt správnou konzistenci (tuhost). Potom uložíme jogurt na cca 8 hodin. do chladničky, čímž dosáhneme jeho optimální konzistence a chuti.
Složení: Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Maltodextrin, Sacharóza, obsahuje mléko
Skladování a minimální trvanlivost:
Skladování: při 4°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
Upozornění: Před konzumací smetanového zákvasu, jogurtu, kefíru či acidofilního mléka nezapomeňte z nich oddělit dvě lžičky, které lze využít k dalšímu očkování mléka! Při dodržení hygienických podmínek lze tímto způsobem dosáhnout několikanásobného přeočkování (5-10x). Potom je třeba opět použít originální kulturu, aby bylo zajištěno správné zastoupení mikroflóry. Při dodržení správného postupu při přípravě a očkování mléka získáte z jednoho balení 10 litrů kvalitního čistého jogurtu bez konzervantů a zdraví škodlivých přísad.
Balení: 1 ks
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |