![]() | ![]() |
LACTASE BL obsahuje beta-galaktosidázu, která hydrolyzuje terminální neredukující beta-D-galaktosidy uvolňující zbytky beta-D-galaktózy.
Enzym beta-galaktosidázy se vyrábí fermentací vybraného kmene patogenní Bacillus licheniformis, který není přítomen v konečném produktu.
Laktáza BL hydrolyzuje laktózu na její základní monosacharidy, glukózu a galaktózu.
Aplikace: LACTASE BL přidejte do zpracovaného mléka za aseptických podmínek, aby byla kultura v pořádku rozptýlena jemným mícháním. V závislosti na zvoleném dávkování Lactozym Pure laktóza koncentrace <0,1 % lze dosáhnout do 24 hodin
Dávkování: 1,2 g na 1litr mléka.
0,8 g na 1 litr mléka při výrobě jogurtů
Příklad:
Při T=43°C a přídavku 0,6-0,8g/1 litr mléka se dosáhne požadované hydrolýzy (0,01% Laktozy) po ca 3 hodinách.
Pokud se Lactase v množství 1,2g/1 litr přidá do mléka a to bude v chladničce při T =5-8°C, bude třeba min 24 hod. na hydrolýzu.
Čím nižší dávka Lactase a nižší teplota, tím bude hydrolýza delší.
Produkty „delakto“ mohou být sladší.
Balení: 100 ml
Skladování a doba trvanlivosti: Skladování v chladničce. Doba trvanlivosti je vyznačena na obalu.
Krátkodobé vystavení kultury během transportu má minimální vliv na kvalitu enzymu.
Země původu: Itálie
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |