![]() | ![]() |
Sýrařská kultura S62 + 73 (na 30-50 litrů mléka)
Sýrařská kultura je určena pro výrobu sýrů s dohřívanou sýřeninou (eidamského typu), termofilního a průmyslového tvarohu.
Návod k použití:
Kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (při výrobě sýrů záhřev na 72-75 °C, 1-2 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu 30-37 °C, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury.
Teplotní rozsah: 30°C - 50°C
Dávkování: 1 sáček na 30-50 litrů mléka
Složení: lyofilizovaná kultura složená z kmenů Lc. lactis subsp. lactis , Lc. lactis subsp. cremoris, termofilních streptokoků a homofermentativních laktobacilů, kultura neobsahuje GMO
Alergen: mléko
Skladování a minimální trvanlivost:
Skladování: při 4-8°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu / vliv na minimální trvanlivost mlékárenských kultur má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Krátkodobé vystavení kultur během transportu má jen nepatrný vliv na jejich minimální trvanlivost.
Balení: 1 ks
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |