Čistý práškový standardizovaný chymosin určen k sýření mléka.

Syřidlová tyčinka Hansen Sticks 50L 

Čistý práškový standardizovaný chymosin vyráběný fermentací Aspergillus niger var. awamori určený na sýření všech druhů mléka na výrobu všech druhů sýrů. Obsahuje enzymy, které srážejí mléko s vysoce specifickým štěpícím účinkem na kapa-kasein, což má za následek velmi dobrou tvorbu syroviny.Syridlo je vhodné i pro použití v produktech určených pro vegetariány. 

Specifikace :
  • Dávkování: 1 balení / tyčinka / na 50 litrů mléka 
  • Teplota zesýrovatění / srážení /: 40-45 ° C 
  • Čas zesýrovatění: 40-45 minut 
  • Skladování: při teplotě do 25 ° C (nejlépe v chladničce) 
  • Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby 
  • Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu 
  • Země původu: Dánsko 
Obsah balení: 
  • Syřidlo tyčinka Hansen 1 ks 
  • Postup pro výrobu hrudkového sýru v domácích podmínkách 
Balení: 1 ks
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Tatranská 295
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk