Čistý práškový standardizovaný chymosin určen k sýření mléka.
Syřidlová tyčinka Hansen Sticks 50L
Čistý práškový standardizovaný chymosin vyráběný fermentací Aspergillus niger var. awamori určený na sýření všech druhů mléka na výrobu všech druhů sýrů. Obsahuje enzymy, které srážejí mléko s vysoce specifickým štěpícím účinkem na kapa-kasein, což má za následek velmi dobrou tvorbu syroviny.Syridlo je vhodné i pro použití v produktech určených pro vegetariány.
Specifikace :
- Dávkování: 1 balení / tyčinka / na 50 litrů mléka
- Teplota zesýrovatění / srážení /: 40-45 ° C
- Čas zesýrovatění: 40-45 minut
- Skladování: při teplotě do 25 ° C (nejlépe v chladničce)
- Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
- Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
- Země původu: Dánsko
Obsah balení:
- Syřidlo tyčinka Hansen 1 ks
- Postup pro výrobu hrudkového sýru v domácích podmínkách
Balení: 1 ks