![]() | ![]() |
Lopatka na promíchávání sýřeniny
Lopatku používáme při výrobě sýra k promíchávání sýřeniny po harfování, aby se sýrové zrno dobře vysušilo a uzavřelo.
Lopatka je vyrobena z nerezové oceli o tloušťce 1 mm. Rukojeť lopatky tvoří nerezová trubka o průměru 16 mm a délce 120 mm, je zakončena plastovou zátkou.
Rozměry:
Celková délka: 30 cm
Lopatka: 100x200 mm š xv
Materiál: nerezová ocel STN 17 241 W nr. 1.4301 AISI 304 s velmi dobrou odolností proti korozi. Schváleno pro teplotní namáhání do 400 ° C. Vhodné pro použití v potravinářském, farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Upozornění: před prvním použitím je třeba lopatku vysterilizovat ve vroucí vodě a omýt teplou vodou s přídavkem běžného kuchyňského dezinfekčního saponátu. Po každém použití ošetřovat jako jiné kuchyňské nerezové nádobí.
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |