|  |  | 
Lopatka na promíchávání sýřeniny
Lopatku používáme při výrobě sýra k promíchávání sýřeniny po harfování, aby se sýrové zrno dobře vysušilo a uzavřelo.
Lopatka je vyrobena z nerezové oceli o tloušťce 1 mm. Rukojeť lopatky tvoří nerezová trubka o průměru 16 mm a délce 120 mm, je zakončena plastovou zátkou.
Rozměry:
Celková délka: 30 cm
Lopatka: 100x200 mm š xv
Materiál: nerezová ocel STN 17 241 W nr. 1.4301 AISI 304 s velmi dobrou odolností proti korozi. Schváleno pro teplotní namáhání do 400 ° C.                            Vhodné pro použití v potravinářském, farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Upozornění: před prvním použitím je třeba lopatku vysterilizovat ve vroucí vodě a omýt teplou vodou s přídavkem běžného kuchyňského dezinfekčního saponátu. Po každém použití ošetřovat jako jiné kuchyňské nerezové nádobí.

|  | Sýrařské sady                                  Syřidla 
 | Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby | Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty | Milchema, spol. s r.o. 
 |