Mikrobiální tekuté syřidlo a chlorid vápenatý. Na výrobu hrudkového sýru
Sada syřidlo a chlorid vápenatý 
Sada je sestavena ze základních pomůcek pro výrobu sýrů v domácích podmínkách. 
Specifikace syřidla v sadě: 
- Dávkování: 3-5 ml na 10 litrů mléka 
- Aktivita syřidla: 220 IMCU / ml 
- Teplota zesýrovatění / srážení /: 30-40 ° C 
- Čas zesýrovatění: 40-45 minut 
- Skladování: při teplotě 2 až 8 ° C (nesmí zmrznout) 
- Doba použitelnosti: 17 měsíců od data výroby 
- Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu 
- Země původu: Francie 
Sada obsahuje: 
- Syřidlo Fromase 220 XL - 50 ml 
- Chlorid vápenatý - 50 ml 
- Návod na výrobu hrudkového sýru v domácích podmínkách 
Podrobný návod k použití sýrařské sady při výrobě sýrů v domácích podmínkách najdete na naší stránce v rubrice - Poradenství / Radíme začínajícím sýrárny. Návod je také v tištěné podobě součástí každé sady. 
Balení: 1 ks