Veganský jogurt

Veganský jogurt na 1 litr mléka

Sušená směs jogurtových kultur, jedinečná svým složením pro milovníky vegetariánství a veganství. NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy. Žádné živočišné produkty, žádné geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky. Vhodné pro děti i dospělé.

Složení:

1 miliarda živých mikroorganismů - Lactobacillus Gasser, Lactobacillus casei sp. Rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobactrium breve, Bifidobactrium adolescentů, Streptococcus thermophilus

Chtěli byste si vyrobit vlastní kvalitní veganský jogurt? Není nic jednoduššího.

Návod: 1L mléka rostlinného původu (sójové, rýžové, mandlové apod.) Zahřeje ma 37 - 39 ° C a přidáme startovací kulturu z jednoho sáčku. Dobře promícháme, aby se rozpustila. Nádobu s očkovaných mlékem zabalíme, popřípadě zabalenou vložíme do termoboxu. Očkovaná mléko necháme bez míchání kynout při teplotě 39 ° C po dobu 8-10 hodin. Po této době nádobu (nemíchat) opatrně vyjmeme z termoboxu a vložíme do chladničky. Po zchlazení na teplotu 10 ° C je produkt připraven na spotřebu. Kvalita jogurtu závisí na kvalitě rostlinného mléka.

Skladování: Neotevřené sáčky skladujeme při teplotě 0 až 10 ° C po dobu dvou let od data plnění / vyznačený na obalu / nebo při teplotě do 20 °C po dobu jednoho roku na suchém tmavém místě mimo slunečního světla.

Balení: sáček 1g

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.