Harfa nožová I
Ruční sýrové harfy jsou nezbytným nástrojem pro zpracování menších množství výrobků při objemu 15 až 200 litrů mléka, v závislosti na velikosti a tvaru nádoby. Vyznačují se snadnou manipulací, vytvářejí hladký řez a umožňují dobrý odtok syrovátky ze sýřeniny, čímž se celý proces zpracování značně urychlí a zajistí nejvyšší výtěžnost sýrové hmoty. Krájením sýřeniny - harfováním se zvětšuje plocha, kterou se odděluje syrovátka od sýřeniny. Čím drobnější krájení, tím vyšší odvod syrovátky a tedy větší tvrdost sýra. Způsob krájení je zásadní pro výslednou konzistenci, tedy tvrdost sýra.
Harfa je vyrobena z nerezové oceli, krájecí nože jsou tvořeny pásem o šířce 15 mm a tloušťce 1 mm, které jsou ohnuty do obdélníkového tvaru. Rukojeť harfy tvoří nerezová trubka o průměru 16 mm a délce 120 mm, je zakončena plastovou zátkou.
Rozměry:
Celková délka: 34,5 cm
Krájecí rám: 22 x10,5 cm v x š
Velikost mezer: cca 3,5 cm
Materiál: nerezová ocel STN 17 241 W nr. 1.4301 AISI 304 s velmi dobrou odolností proti korozi. Schváleno pro teplotní namáhání do 400 ° C. Vhodné pro použití v potravinářském, farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Upozornění: před prvním použitím je třeba harfu vysterilizovat ve vroucí vodě a omýt teplou vodou s přídavkem běžného kuchyňského dezinfekčního saponátu. Po každém použití ošetřovat jako jiné kuchyňské nerezové nádobí. Harfu po použití nenechávejte ležet v syrovátce. S harfou zacházejte opatrně ostré řezné části harfy mohou způsobit poranění a nešetrné zacházení s harfou může zapříčinit deformaci řezných částí harfy.
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |